V DZIEŃ ERASMUSA

16 maja 2022

Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska w Przemyślu zaprasza wszystkich studentów

i wykładowców

do udziału w V Dniu Erasmusa pod hasłem „KUCHNIE ŚWIATA W PWSW”, 

który odbędzie się w dniu

17 maja 2022 r. o godz. 13:00

sala 2.29, Kolegium Techniczne PWSW

 

 

Do aktywnego udziału w wydarzeniu zostali zaproszeni studenci z zagranicy studiujący w naszej uczelni w ramach programu Erasmus+ oraz studenci PWSW z kierunku Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności, którzy połączyli swoje siły i umiejętności kulinarne.

W programie m.in. wystąpienia studentów na temat ich „Erasmusowej” przygody, prezentacje potraw regionalnych przygotowanych przez studentów wraz z ich degustacją.

Uczestnicy będą mieli możliwość poszerzyć swoją wiedzę w zakresie kultury i kuchni np. Turcji czy Egiptu, porozmawiać ze studentami zagranicznych uczelni goszczonymi w PWSW i zebrać informacje o ich uczelniach, miastach oraz życiu studenckim za granicą. 

 

Wybierz się w podróż z Erasmusem i poznaj smaki świata!

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc uprzejmie prosimy o rejestrację online >> KLIKNIJ TUTAJ

 

V DZIEŃ ERASMUSA
Logo PWSW